BAVET BRUGGE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 117 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bavet Brugge. Meer weten? Ontdek meer

16 aug 2022 om 22:06 mooie porties Say cheese, voldoende saus en heeeeel lekker
21 jul 2022 om 23:21 Vroeger kreeg je veel meer saus waar is de bavet gebleven dat ik leren kennen heb, en nochthans ken bavet zo goed van zijn verheid, spijtig
11 jul 2022 om 21:10 Beste De smaak was bijzonder maar er was een vergissing … De droge uitjes waren er niet bij en de ene spaghetti was beduidend kleiner dan de andere… hoe gaan jullie dat oplossen … enig idee
7 jul 2022 om 22:31 Wrong order.
2 jul 2022 om 21:27 Snelle levering, we bestelden beide een grote pasta, saus was wel iets te weinig, ook de portie kaas mag bij een grote pasta wel wat meer zijn. Wel lekker van smaak!
21 jun 2022 om 14:57 Super snelle levering!
7 mei 2022 om 9:25 So delicious!
25 apr 2022 om 20:38 Echt geen lekkere saus! Smakeloos en niet vers (misschien vers uit een pakje)
10 apr 2022 om 15:06 Een halve kilo spaghetti met 1lepeltje saus, 3balletjes en 4 chicken strips, pover, zeer duur voor wat je maar krijgt
3 apr 2022 om 23:12 Er stond dat het maar 35 min ging duren.. wij hebben meer dan een uur moeten wachten tegen dat het bij ons was!!! Eten was lekker jammer van de bezorging …
30 mrt 2022 om 21:53 Lekker eten goeie service
27 mrt 2022 om 21:17 vlotte en vriendelijke levering