BAVET BRUGGE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 156 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bavet Brugge. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 22:41 1. Ordered a drink and never got it. 2. It took the driver almost 1:20 minutes to get here.
4 feb 2024 om 21:03 very good food
2 feb 2024 om 21:36 We kregen beschimmelde kaas. Dit merkten we pas nadat we de helft van de kaas onder de pasta hadden gedaan. Jammer!
20 dec 2023 om 11:58 Spaghetti was lauw Gehaktballen vergeten (niet de eerste keer) Saus zat niet bij de cheesecake
4 dec 2023 om 18:34 Wij waren om 16u daar om ons eten af te halen en ze moesten nog aan de bestelling beginnen. Wij hadden een trein te halen
19 nov 2023 om 18:40 Overall a good experience with Takeaway because with Deliveroo they change our order and they never got back to give us our correct food when we gave it back, so no food even if we paid it... This is more professional so far
27 okt 2023 om 18:29 cola zat er niet bij
12 okt 2023 om 15:41 Te weinig saus voor de hoeveelheid pasta.
9 okt 2023 om 21:27 Eten komt koud aan. Bijna 90 min, op een maandagavond… jammer voor deze, toch duur betaalde, pasta!
29 sep 2023 om 23:05 Bezorging was prima! Aanduiding wat er in de dozen zat zou heel handig zijn geweest (16 stuks pasta).
9 aug 2023 om 14:20 Er is alleen saus geleverd en geen pasta!
23 jul 2023 om 17:23 Een gewone spaghetti, lekker, maar niet zo speciaal... en duur.